Beer bijt vrouw in billen op buitentoilet in Alaska

De Een Amerikaanse vrouw kreeg een vervelende en pijnlijke verrassing toen ze gebruikmaakte van een buitentoilet in de staat Alaska. Ze werd in haar billen gebeten door een beer. Die zat verstopt in het gat van het toilet.

Het zit zo: Shannon kampeerde vorig weekend samen met haar broer in zijn joert (een traditionele tent) in Alaska. Na het eten moest ze even gebruikmaken van het toilet.

Vrij snel nadat ze was gaan zitten, werd ze in haar billen gebeten. Ze schreeuwde zo hard, dat haar broer Erik een kijkje kwam nemen. "Ik opende het toilet, maar kon niets zien", vertelt hij. "Toen ik er met een lamp in scheen, zag ik een beer zitten. Dat had ik niet verwacht."


Foto : het buiten toilet

Sporen van een beer Een dag later vond Shannons broer ook nog sporen die duidden op de aanwezigheid van een beer. Erik zal in het vervolg wat voorzichtiger zijn, vertelt hij. "Ik denk dat ik de volgende keer dat ik het buitentoilet gebruik eerst maar even naar beneden moet kijken."


Foto : De gevonden pootafdrukken van de beer

De bijtwond van Shannon heeft gelukkig geen ernstige gevolgen. Ze vertelt dat de wond alweer bijna genezen is. En ding heeft ze wel overgehouden aan deze ervaring: een goed verhaal.