'Verzoening Gerard en Gordon is echt uitgesloten'
Hoewel hij er alles aan heeft gedaan om een einde maken aan een nieuwe strijd tussen Gerard Joling (60) en Gordon (52), is het ook Hans Klok (51) niet gelukt om de twee kemphanen nader tot elkaar te brengen. De illusionist, die zich opwierp als mediator, zegt 'dat de heren echt klaar zijn met elkaar'.
"Ik snap het gewoon niet dat een ruzie om een hondje dusdanig uit de hand kan lopen"

Hans zegt er alles gedaan te hebben om hun recente ruzie te sussen, maar helaas zonder resultaat. Volgens hem 'ging het helemaal nergens over'. "Jongens, stop toch alsjeblieft met bonje maken over het nieuwe hondje van Gordon. Het is echt absurd en te kinderachtig voor woorden."

De goochelaar had de twee graag weer bij elkaar gezien, ook al liggen ze soms overhoop met elkaar. "Ze zijn zo'n creatief koppel samen, daarom is het zo zonde dat dit nu wéér gebeurt. Ik snap het gewoon niet dat een ruzie om een hondje dusdanig uit de hand kan lopen. Sowieso vind ik dat de heren de strijd moeten staken. Kijk eens naar de Toppers, hoe ze daar de Johan Cruijff ArenA jaarlijks op de kop zetten of met hun spraakmakende tv-programma’s."

Hans is bang dat het straks te laat is en Geer en Goor spijt krijgen van hun gekift. "Ik wilde heel graag bemiddelen om ze weer bij elkaar te krijgen, zodat hun verzoening weer zou resulteren in prachtige televisie. Ik heb echt mijn best gedaan, maar ze zijn er klaar mee. Heel jammer allemaal."