André Hazes en Tino Martin geven strandconcert

André Hazes en Tino Martin geven op 2 september gezamenlijk een concert op het strand van Scheveningen. De twee zangers openen, als de corona-omstandigheden het toelaten, dit jaar de serie Live on the Beach. Dat heeft de organisatie vandaag bekendgemaakt.

,,Ik kijk er enorm naar uit om samen met mijn band eindelijk weer op het podium te staan. We zijn door Live on the Beach al eerder uitgenodigd, maar nu gaat het dan echt gebeuren! Op die unieke locatie op het strand, muziek, biertje in de hand en voeten in het zand, ik heb er heel veel zin in”, zegt André. Tino sluit zich daarbij aan. ,,We kunnen niet wachten om onze fans weer te zien. Het belooft een fantastische avond te worden.”Eerder verschenen artikelen


André Hazes positief gestemd over Ahoy-concerten dit jaar
jan 2021

André Hazes (26) heeft een goed gevoel over zijn concerten later dit jaar in Rotterdam Ahoy. Nu er vaccins zijn tegen het coronavirus denkt de zanger dat zijn shows dit keer wel door kunnen gaan.

Dit gaan we gewoon halen hoor dit jaar', schrijft André optimistisch op Instagram bij een foto van de aankondigingsdata op het plein van Ahoy. De zanger was er zaterdag vanwege zijn deelname aan de digitale editie van de Vrienden van Amstel LIVE.

De concerten van André stonden eigenlijk gepland voor oktober 2020 maar hij moest de shows met een jaar verplaatsen vanwege corona.

De zanger heeft wel meer plannen voor het komende jaar. André heeft zijn vriendin Monique ten huwelijk gevraagd en het lijkt erop dat ze dit jaar nog het jawoord gaan geven. In de video hieronder vertelt hij erover.